Hoe werkt de GroenteTas

U kiest welke soort tas bij u past, neemt een abonnement en haalt wekelijks de tas op, of krijgt hem thuisbezorgd.

 

Aan een abonnement zit u niet vast, na een proefperiode van 4 weken kiest u of u door wilt gaan, u kunt altijd per maand opzeggen.

 

Een abonnement is ook flexibel, ben u een keer week veel van huis of op vakantie, geef dat tijdig door en we schuiven uw abonnement een weekje op.

 

De betaling is per maand vooraf. We kijken hoeveel weken er in de nieuwe maand zitten, verrekenen eventuele vakanties van de afgelopen periode en de extra boodschappen.

De betaling is per automatische incasso. 

 

 

De GroenteTas kent een aantal varianten.

 

StandaardTas 

1 of 2 of 4 of 6 persoons. Dit is een standaard GroenteTas met iedere week 4 hoofdgroenten en 2 bijgroenten. Wij kijken wat we op het land hebben en waar we de tas mee vullen.

We hebben wel altijd een wisselgroente. Dit betekent dat u 1 van de 4 hoofdgroenten kunt wisselen. Stel u houdt niet van witlof, wissel die dan voor de wisselgroente. De wisselgroente is altijd een toegangkelijke makkelijke groente.

  • Standaard Tas 1 persoon     €   9.50 / week (met fruit)
  • Standaard Tas 2 persoons   €   9.50 / week
  • Standaard Tas 4 persoons   € 12.75 / week
  • Standaard Tas 6 persoons   € 18.25 / week

 

KeuzeTas

deze tas kan voor 1 of 2 of 4 personen. Bij de KeuzeTas kunt u zelf iedere week uw tas samenstellen uit een korte keuzelijst. Wel seizoensgebonden maar toch zelf kiezen.

Voor de hoofdgroenten kunt u er 4 kiezen uit een keuzelijst van 12 stuks, voor de bijgroenten kunt u er 2 kiezen uit een keuzelijst van 6.

  • KeuzeTas 1 persoon    €  10.50 / week
  • KeuzeTas 2 persoons  €  12.95 / week
  • KeuzeTas 4 persoons  €  16.95 / week

 

WeekendTas

voor 2 of 4 personen is voor mensen die niet alle dagen thuis zijn, of thuis eten. Maar ze willen wel genieten van de GroenteTas. Het is dus een kleinere inhoud, 2 hoofdgroenten en 2 bijgroenten, die kunt u ook zelf kiezen.

  • WeekendTas 2 persoons   €   7,95 / week
  • WeekendTas 4 persoons   € 10.95 / week

 

Ieder weekend sturen wij een nieuwsbrief per email, daarin vermelden we de inhoud van de standaardtas en de keuze's. U kunt dan via onze site de tas voor de week erna bepalen.a

Uiterlijk dinsdagavond moet u uw keuze doorgeven, dan zorgen wij dat de tas bezorgd wordt op het afhaalpunt of bij u thuis.