Het Team

Het aantal mensen dat op onze boerderij werkt, is de laatste jaren flink uitgebreid. We hebben daarbij een sterke sociale aanpak.

Naast ons reguliere personeel, hebben we zorgmedewerkers, leer/werk banen, SW banen en vrijwilligers die ons helpen. Om deze mensen te begeleiden en te ondersteunen hebben we een aantal vaste medewerkers.

Ons doel is om een werkomgeving te creeren waar iedereen zich kan ontwikkelen naar het niveau dat bij hun past. Zie ook zorgboerderij

 

Onze vaste zorgbegeleider is Jorn Wagenmakers.

Jerry Holmes zorgt achter de schermen voor de boekhouding en de administratie .

Voor de planning en logistiek rondom het verscentrum, is Anne van Maaren verantwoordelijk, zij zorgt dat alle horecabestellingen en de GroenteTassen op tijd worden afgeleverd en dat de magazijnen vol en netjes zijn.

Op het land zorgt Rick Sloot voor de teelt in de volle grond.

Ard is ook in de kas actief met de binnenteelt van heel veel verschillende kruiden, bloemen en micro groenten voor de horeca.

Sander de Jonge, onze chefkok, zorgt op de boerderij voor alle culinaire activeiten en zorgt dat onze medewerkers een lekkere maaltijd krijgen tussen de middag.

Monique de Waal helpt u graag in onze winkel.

 

Hiernaast hebben we een groep van bijna 25 mensen, bestaande uit  zorgmedewerkers, leer/werk banen, sociale werkplaatsbanen en vrijwilligers.

Iedereen kan hier op zijn niveau aan het werk en  zichzelf ontwikkelen zonder overbodige werkdruk, in een veilige omgeving waar het geen probleem is als je een keertje een mindere dag hebt.