De boerderij

 

Wij, Ard & Esther van de Kreeke en onze drie kinderen wonen sinds 2007 op ’t Hof Welgelegen. Ard komt uit een familie van ondernemers en heeft na een aantal jaren in het familiebedrijf een aantal eigen bedrijven gehad in de recycling en duurzame energie. Toen we het huis kochten, hadden we nog niet het plan om ermee te gaan doen wat we nu doen maar was het meer een woonhuis op de perfecte locatie, in de stad en toch op het platteland.

Duurzaam telen

Als je de binnenplaats op wandelt, daalt de rust op je neer. Daar willen we anderen van laten meegenieten. In de zomer van 2009 zijn we begonnen met het op biologische wijze telen van groenten en deze allemaal rechtstreeks verkopen aan de consument. We hadden geen kennis van de groenteteelt en waren dus niet het “boeren” gewoon. Maar door het huis waar we in woonden, de locatie, de 5 ha grond, kwamen we op het idee om hier iets mee te gaan doen.

Kwaliteitsgroenten

Onze missie is het produceren van lekkere mooie kwaliteitsgroenten, een zo breed mogelijk assortiment en alles voor 100% eigen verkoop met eromheen een zo compleet mogelijke belevingswereld.