Opening VersMarkt Overwater

 

1 december opening VersMarkt Overwater
 

Op 1 december willen wij samen met jullie de officiële opening van VersMarkt Overwater vieren. Op 3 november zijn we al opengegaan voor al onze klanten. Veel leuke en vooral enthousiaste reacties gehad! Nu alles in de winkel klaar is willen wij de winkel officieel openen. 

Om 15:30 uur zal onze burgemeester van Middelburg, Harald Bergmann, de winkel openen! Verder zijn er vanaf 15:30 uur activiteiten voor jong en oud. Dit programma wordt bekendgemaakt op onze Facebook pagina.

 

Biologisch, veganistisch, vegetarisch, sociaal, verantwoord en lokaal

VersMarkt Overwater is de winkel in Zeeland waar je al je boodschappen kan doen op een verantwoorde manier. Onze producten zijn biologisch, vegan, vegetarisch, verantwoord en lokaal. Het sociale aspect zit natuurlijk in de samenwerking van Arduin. VersMarkt Overwater biedt de cliënten van Arduin de perfecte plek voor dagbesteding. Een plek waar cliënten nuttig en leuk werk kunnen doen. Ook verkopen we in de winkel speelgoed van Houtvakwerk Arduin & servies van Atelier Arduin. Unieke producten voor jezelf of perfect om cadeau te doen. Een leuke, goede en dankbare samenwerking.

Daarnaast is ook rekening gehouden met specifieke wensen, zoals veganistische en vegetarische producten. Behalve het aanbieden van deze producten is het ook heel makkelijk om vegan producten te vinden in onze winkel aan de hand van oranje stickers op de schapkaartjes. Zo kan je in een schap vegan producten onderscheiden van de 'niet-vegan' producten. 

Behalve alle producten heeft de winkel een hele andere sfeer dan een normale supermarkt. Mooie omgeving, overzichtelijk, muziekje op de achtergrond, dit zie je nergens! Benieuwd? Kom een keertje langs tijdens onze openingstijden of kom naar de officiële opening op 1 december. 
 

 

Openingstijden VersMarkt Overwater

Maandag      09:00 - 19:00

Dinsdag       09:00 - 19:00

Woensdag    09:00 - 19:00

Donderdag   09:00 - 19:00

Vrijdag         09:00 - 19:00

Zaterdag      09:00 - 19:00

Zondag        gesloten

Terug naar overzicht