Vakantiehuis "Damrust"

Dit huis staat als vrijstaande woning op ons terrein. Het heeft een eigen ingang aan de straatkant. Aan de weg voor het huis is parkeerruimte en via de zijkant van het huis kom je in de hal. Ook is er een eigen achterom met een berging in de tuin.

Benedenverdieping van het vakantiehuis

De benedenverdieping heeft een ruime hal met toilet. Er is een grote woonkamer (50m2) met een open keuken.  In de woonkamer staat een TV met kabelaansluiting en er is een sfeervolle open haard.

Je eigen privétuin

Vanuit de woonkamer zijn er openslaande deuren naar de eigen prive tuin. De tuin is een kleine beschutte binnentuin waar het zomers heerlijk toeven is.

Ook is er een prachtige, ruime en complete keuken aanwezig met alle voorzieningen.

Badkamer

Beneden is er ook een slaapkamer met aparte badkamer met aparte douche en ligbad. Deze kamer is overigens ook te gebruiken als werkkamer voor mensen die hier langere tijd willen blijven en aan 1 slaapkamer boven voldoende hebben.

De bovenverdieping van het vakantiehuis

De bovenverdieping heeft een overloop, ruime slaapkamer en een aparte ruime badkamer. 

Het is een prachtig mooi ruim en licht huis om de vakantieweken door te brengen. Je kunt meegenieten van onze mooie plek en in de seizoenen mee-eten van het heerlijk fruit uit de boomgaard.