Hilke Makkink

Kunt u iets over uzelf vertellen?

Ik ben Hilke Makkink. Ons gezinnetje bestaat uit vier personen. Samen met mijn man heb ik twee kinderen. Eén van mijn kinderen is al deels uit huis dus meestal zijn we met zijn drietjes. Mijn man werkt aan de overkant bij de Dow en ik werk thuis als boekenvertaler.

 

Als abonnee van de GroenteTas heeft u natuurlijk gekozen voor het gebruik maken van biologische groenten. Waarom heeft u deze keuze gemaakt?

Voordat ik abonnee werd was ik nog niet heel bewust met biologisch eten bezig. Ik hoorde van kennissen over de GroenteTas. Dit vond ik wel goed klinken en het was biologisch. Biologisch klinkt natuurlijk nooit slecht. In de loop van tijd ben ik wat bewuster gaan nadenken over eten. Tegenwoordig koop ik in de supermarkt ook meer biologische producten. Ik vind biologische producten nu ook echt lekkerder en er zit vaak duidelijk meer smaak aan.

 

Dat de GroenteTas biologisch is, was in eerste instantie niet de reden dat ik voor de GroenteTas koos. Het leek me voornamelijk makkelijk en de groenten die je krijgt zijn gevarieerd. Ook zijn biologische groenten natuurlijk beter voor het milieu, omdat er geen bestrijdingsmiddelen worden gebruikt.

 

U bent al een tijdje gebruiker van de GroenteTas en dus klant van ’t Hof Welgelegen. Welke aspecten van ’t Hof Welgelegen spreken u precies aan?

In het begin hadden we een GroenteTas voor vier personen, maar na een tijdje stapten we hiervan over naar een tweepersoons tas. Voor ons vieren was het namelijk toch iets te veel en tegenwoordig zijn we meestal maar met zijn drieën. Op den duur kwam ’t Hof Welgelegen met de keuzetas.De keuzetas spreekt mij erg aan, omdat je hier elke week je eigen tas kan samenstellen. Zo is de inhoud altijd lekker variërend. Wat ik verder erg leuk vind aan ’t Hof Welgelegen is het aanschuifdiner. Hier gaan we wel eens naartoe. Het eten wat je daar krijgt is altijd heerlijk. We hebben zelfs besloten om de vijftigste verjaardag van mijn man bij ’t Hof Welgelegen te vieren.

 

Eigenlijk vind ik alles wat Ard en Esther met ’t Hof Welgelegen aanpakken ontzettend leuk. Ik heb daarom ook enorme bewondering voor wat ze allemaal doen.