GroenteTas soorten

Zoals de laatste weken te zien is op de site hebben we het aantal vormen van de GroenteTas uitgebreid.

Naast onze standaard tassen, voor 1,2 of 4 personen hebben we nu ook de WeekendTas en KeuzeTas.

Deze soorten tassen zijn ontstaan op basis van de vraag van onze klanten. Mensen wilden zelf graag kunnen kiezen, en ook waren er mensen die voor 4 dagen groente te veel vonden. Omdat veel wel graag een GroenteTas wilden houden hebben we deze soorten bedacht.

Het is nog steeds wel een GroenteTas, dus iedere week, vers, van het seizoen, uit de buurt van je eigen boer en ingepakt met onze zorgmedewerkers. 

 

We zien de laatste tijd heel veel verschillende soorten van alternatieve vormen van groenteleveringen om ons heen opkomen. De supermarktketens staan onder druk en mensen willen meer en meer weer weten waar hun eten vandaan komt.

Wij denken dat we hieraan tegemoet kunnen komen, vooral ook het gemak waar mensen naar zoeken. 

 

We zijn druk bezig om ook onze maaltijdtas te ontwikkelen en willen daarmee begin volgend jaar beginnen. Een recept en alle ingredienten daarvoor in een pakket, en dat dan voor 2 of 4 dagen. U hoeft dan helemaal niets meer bij te kopen.

Ook willen we meer met vlees en zuivel e.d. gaan werken bij onze bijbestel lijst. We kunnen dit door ons systeem van werken erg goedkoop aanbieden. Een efficiente keten van de boer direct naar de consument! Dus er gaat nog meer veranderen!

 

Heeft u nog tips voor ons, heeft u bepaalde vragen of behoeftes over hoe we dit allemaal nog beter op u zouden kunnen afstemmen?  Laat het ons weten!  Mails ons!

 

 

 

Terug naar overzicht